Tobosarul Guns N Roses Steven Adler spitalizat: Potrivit lui TMZ, fostul baterist GUNS N 'ROSES, Steven Adler, a fost dus de urgenta la spital dupa ce sa injurat la casa lui.

Sursele de aplicare a legii spun site-ului un apel 911 a fost plasat de la reședința lui Adler Los Angeles la scurt timp după ora 6:30, joi seara (27 iunie), pentru a raporta că cineva a susținut o rană auto-provocată. Când au sosit polițiștii și paramedicii, au descoperit că Adler a suferit o rană de înjunghiere în stomac. El a fost dus la un spital local cu leziuni care nu dăunează vieții.

Tobosarul Guns N Roses Steven Adler spitalizat

Nimeni nu este suspectat ca a fost implicat in incident, rapoartele TMZ.

Adler a apărut în sezonul doi în emisiunea "Celebritate Rehab With Dr. Drew" și în primul sezon al programului spin-off "Casa Sober", înapoi la sfârșitul anului 2008 și începutul anului 2009. Adler apoi a continuat să stints în centre reale de reabilitare după fiind comandat de către un judecător ca parte a unui bust DUI. El a revenit ulterior pentru sezonul 5 din "Celebritate Rehab cu Dr. Drew" alături de Michael Lohan, Dwight Gooden și Bai Ling, printre altele.

"Reabilitarea celebrităților prezintă Casa sobră" a inclus filmul lui Adler fiind arestat la 18 iulie 2008, după ce a apărut într-o casă sobră și a avut heroină.

Adler a fost bateristul pentru GUNS N 'ROSES din 1985 până în 1990. În cele din urmă a fost dat afară din trupă datorită dependenței sale de droguri, ceea ce la determinat să scadă în depresie și să folosească mai mult droguri.

Cartea autobiografiei lui Steven Adler, "Apetitul meu pentru distrugere: Sex, Droguri și Guns N 'Roses", a ieșit în iulie 2010. În carte, Adler spune tuturor, adresându-se fără îndoială luptelor sale cu dependența de heroină și crack; ruina sa financiară după ce a fost dat afară din GN'R; căsnicia sa zdrobită; și problemele grave de sănătate care aproape că și-au revendicat viața în mai multe ocazii.

GUNS N 'ROSES a fost introdusă în Sala Rock Of Roll of Fame în 2012. Adler, chitaristul Slash și basistul Duff McKagan au participat la ceremonie, în timp ce cantareata Axl Rose și chitaristul fondator Izzy Stradlin au rămas acasă.

COMENTARII:
1 - Citirea cărții sale și învățarea vieții sale m-au făcut să mă intereseze de tipul ăsta. - A trecut printr-o mulțime.
În timp ce o mulțime de ceea ce se întâmplă cu o persoană este de a face propriile lor, este vital ca un om are nevoie de stabilitate în timpul anilor lor de formare .... pe care acest tip cu siguranta nu au. Sper că el ajunge în locul lui

2 - De asta Axl nu l-ar fi vrut pe el, nebunul nebun ... Îi doresc o recuperare rapidă

3 - Stabeit pentru distrugere. Acum că am înlăturat jocul, sperăm că Steven va face o recuperare rapidă!

4 - Păi, înainte ca toți să arunce toate drogurile lame, lasă-mă să-mi amintesc de o afecțiune numită depresie

5 - Am făcut aproape același lucru, de multe ori, de multe ori după ce am mâncat la Jack In The Box. S-a întâmplat.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!