Truett Foster McKeehan Fiul TobyMac: 5 fapte rapide pe care trebuie să le știi

Truett Foster McKeehan, cel mai mare fiu al lui TobyMac, a murit tragic la 21 de ani, a confirmat pentru Heavy.com un reprezentant al rapperului creștin. Reprezentantul lui Tobymac nu a comentat circumstanțele morții lui McKeehan decât să spună că a murit marți seară, 22 octombrie sau miercuri dimineață devreme, 23 octombrie, la domiciliul său din zona Nashville.

McKeehan a fost cel mai mare copil al lui TobyMac și Amanda McKeehan. Pe lângă părinții săi, McKeehan este supraviețuit de frații, gemenii, Moise și Marlee, și de fii, Leu și Iuda. Moses McKeehan suferă de distrofie musculară.

În momentul morții fiului său, TobyMac era în turneu în Canada, potrivit site-ului său oficial. Concertele rapperului din Edmonton și Calgary din 24 și 25 octombrie au fost anulate.

Truett Foster McKeehan Fiul TobyMac

1. McKeehan fusese rapitor la propriu, mergând după nume, „Truett Foster”

Conform canalului său YouTube, McKeehan a fost un rapper aspirant cu mai multe pseudonime, inclusiv Truett Foster, TRU, truDog și Shiloh. Pe pagina sa de Instagram, McKeehan poartă numele Truett Foster. În biografia de pe profilul respectiv, McKeehan scrie, „f *** toată lumea a crescut.”

2. McKeehan a fost membru al grupului HySociety

Pagina SoundCloud asociată contului spune că McKeehan avea sediul în Nashville. Ultima actualizare a paginii a venit în mai 2019, când McKeehan a încărcat piesa „Eyes”. McKeehan a avut și un profil pe Genius.com, unde este descris ca „atât un rapper independent, cât și o parte a grupului HySociety "McKeehan a fost partener în grupul interpretului de la Nashville, Bo Smith.

3. Tatăl său a scris cântecul, „Cicatricele”, pentru a-i aminti fiului Său că nu va fi singur

În 2018, TobyMac a declarat pentru Tennesseean că piesa „Scars” a avut legătură cu schimbarea relației sale cu fiul său. Rapperul a spus că relația perechii a început să se schimbe atunci când McKeehan s-a mutat din casa familiei. TobyMac a descris casa familiei sale drept un „port sigur”, iar fiul său „mergea și se confruntă cu această lume ... Pentru a-l urmări și a-l vedea cum se taie și se învinește, nu este ușor.” TobyMac a adăugat că McKeehan s-a mutat în Los Angeles și că prin piesa „Cicatrici” a vrut ca fiul său să știe că „nu este singur”.

Într-un interviu separat cu privire la cântec, TobyMac a spus că, ca părinți, este un instinct de a-ți proteja copiii de „greutățile vieții”. Toby Mac a spus: „Așadar, să-i vezi ieșiți acolo și să facă această lume reală este dureros. I-am scris asta pentru băiatul meu. Am vrut să-l anunț că sunt aici pentru el și Dumnezeu este acolo pentru el. Așa că ridicați-vă capul, fiul meu, de unde vă vine ajutorul. ”

4. Postarea finală de Instagram a lui McKeehan a devenit licențiată cu fanii care își respectă respectul

McKeehan și-a făcut ultima postare pe Instagram pe 19 octombrie. Postarea a fost un videoclip cu McKeehan interpretând. El a scris în subtitlul videoclipului, „aseară, totul s-a reunit… mulțumesc tuturor celor care m-au susținut prin gros și subțire.” Pe măsură ce știrea morții sale s-a răspândit, fanii și prietenii s-au grăbit să posteze. puncte de vedere.

Un fan a scris: „Ne iubim Truett. Trimiterea de rugăciuni către tine și familia ta. ❤️. ”În timp ce un altul spunea:„ Rugați-vă fratele. Întotdeauna gelos de talentul pe care l-ai avut. Îmi pare rău că te-a făcut să semnezi acel autograf la 12 ani.

5. TobyMac l-a numit pe Fiul Său, un „artist înzestrat și iubitor de Dumnezeu”

În septembrie 2018, TobyMac a sărbătorit ziua de naștere a lui McKeehan într-un tweet în care s-a referit la tânărul de 21 de ani ca „artist talentat” și „dragoste de Dumnezeu”. Mac a adăugat că fiul său a fost „viața părții, prieten cu tot sufletul creator, mărul ochiului meu. ”

Cu un an înainte, Mac și-a sărbătorit fiul într-o postare pe Instagram în care rapperul a făcut referire la mutarea fiului său în Coasta de Vest. Mac a scris: „La mulți ani fiului meu numărul 1… primul născut. Și acum cetățean din vest. Atât de mândru de el! Zboară-mă, zboară. Și amintiți-vă întotdeauna de unde vine ajutorul nostru… ”


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: