Utilizarea NBA 2K20 Predict New York Knicks vs. Miami Heat: Pentru a prezice cum va arăta Miami Heat împotriva New York Knicks, vom folosi puterile de simulare ale NBA 2K20 pentru a privi spre viitor.

După ce a învins Philadelphia 76ers pentru ultima oară în seria noastră de predicții NBA 2K20 și a replicat acel rezultat final în viața reală, încheind astfel șirul tău perfect de acasă în viața reală, Miami Heat se întoarce acasă cu o zi. Pauză completă pentru a face față celor 14 de New York Knicks.

Cu un nou antrenor principal și un record de 7-21, acest joc vine ca un furaj pentru orașul natal, dar există un motiv pentru care am jucat jocurile. În prezent, Knicks este clasat în titlul de material de râs din toate ligile (datorită Golden State Warriors), iar antrenorul interimar Mike Miller va face tot posibilul pentru a se asigura că echipa sa este pregătită să lupte, dar poate fi asta nu este suficient.

Utilizarea NBA 2K20 prezice New York Knicks vs Miami Heat

Înainte de a începe, am verificat de două ori că setările mele anterioare au rămas intacte. Am redus rotația de căldură la nouă jucători și am continuat să distribuie minutele pentru a reproduce acțiunea pe care fiecare jucător a văzut-o în pierderea lor de luni în fața lui Memphis Grizzlies. Apoi m-am îndreptat către fila Antrenori și am ridicat tendința pentru antrenorul principal Erik Spoelstra de la 5 la 50 la sută.

De asemenea, am schimbat poziția de junior a lui Bam Adebayo pentru a avansa pentru a se potrivi cu rolul de început al lui Meyers Leonard. În cele din urmă, am editat semnele vitale ale lui Tyler Herro, Jimmy Butler și Adebayo pentru a le permite să înceapă crima.
Alinierea inițială

Armator, Kendrick Nunn

Guard Guard, Duncan Robinson

Micul alge, Jimmy Butler

Putere înainte, Bam Adebayo

Centru, Meyers Leonard

Starea lui Goran Dragic pentru acest joc era încă în discuție la momentul scrierii acestei piese, așa că am lăsat-o din rotație și pe bancă. Dacă ați ratat această interacțiune între scriitoarea Sun-Sentinel Beat Ira Winderman și Adrian Wojnarowski, de la ESPN, ați ratat cu siguranță un tratament. Bucurați-vă.

    Așa cum raporta Sun Sentinel zilnic de vineri trecute. https://t.co/3I2jP23gkC

    - Ira Winderman (@IraHeatBeat) 19 decembrie 2019

iesi

După o noapte de curse pe scândurile de la Bam Adebayo, Heat a desființat complet Knicks-ul pe traseul către cea de-a 21-a victorie din sezon. Cu un scor final de 114-74, nu au fost prea multe lucruri de discutat în acest caz. Doar trei jucători de la Knicks au marcat puncte de două cifre, dar au scăzut din această perioadă, odată ce Miami a ajuns la 36-21 târziu în primul sfert.

Dacă doriți să urmăriți simularea dvs., vizionați cel mai recent videoclip pe canalul meu YouTube. Acolo voi furniza o analiză în timp real în timpul simulării, precum și voi arăta ajustările pe care le-am făcut.

NBA 2K20: New York Knicks @ Miami Heat Simcast și reacții

Spre deosebire de jocul precedent, Miami a marcat mai puțin de zece puncte de pauză rapidă, ceea ce înseamnă că apărarea la jumătatea terenului de la Knicks a fost lovită de fiecare puc. Căldura a ajuns la pictură în voie, marcând de fiecare dată când doreau suma de 42 de puncte din vopsea. O parte din Bounce night din cariera lui Adebayo a inclus 27 de planșe pentru All-Star.

The Heat nu a ținut mingea mult timp, întrucât au întârziat timpul de posesie cu aproape patru minute, dar asta nu a contat. Jucătoarea care a beneficiat cel mai mult de acest ritm mai rapid a fost înaintea Kelly Olynyk. A marcat 21 de puncte de pe bancă, dar a durat doar 18 minute. Și acesta este baschetul Miami Heat. Nu ești foarte sigur cine va umple golul de notare, dar știi că va fi cineva.

Statisticile jucătorilor

The New York Knicks

Julius Randle - 12 puncte, 9 recuperări, 3 asistări

Mitchell Robinson - 11 puncte, 8 recuperări, 4 blocuri

RJ Barrett - 10 puncte, 2 asistențe, 2 furturi

Taj Gibson: 9 puncte, 6 recuperări, 1 bloc, 1 furt

Marcus Morris - 8 puncte, 3 recuperări, 1 asistență, 2 blocuri
Miami Heat

Bam Adebayo: 23 de puncte, 27 de recuperări (maximă în carieră), 2 asistențe, 2 furturi

Jimmy Butler: 21 de puncte, 8 recuperări, 4 asistări, 2 furturi

Kelly Olynyk - 21 de puncte (4 trei indicatoare), 2 furturi

Tyler Herro - 17 puncte, 2 recuperări, 3 asistări, 1 furt

Kendrick Nunn: 14 puncte, 3 recuperări, 4 asistări, 2 furturi

Meyers Leonard: 2 puncte, 5 recuperări, 5 asistări (maximum echipă)


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: