SKRILLEX

Skrillex, al cărui nume real este Sonny John Moore, născut la 15 ianuarie 1988 în Los Angeles, este un DJ și compozitor american de muzică electronică. Dupa ce a crescut in California de Nord, Sonny Moore sa alaturat trupei post-hardcore de la First to Last in 2004 si a inregistrat doua albume de studio (Drag Jurnal, My Teen Angst are un numar de cadre in 2004 si Heroine in 2006) pe o carieră muzicală solo3,4. El lansează primul său turneu solo în același an. În plus față de o nouă grupă de trupe, Sonny Moore joacă la turneul Alternative Press în sprijinul unor trupe precum All Time Low și Summer of Rocket și apare pe coperta "100 de grupuri de știut" ale Alternative Press.

După lansarea lui Gypsyhook EP în 2009, Sonny Moore anunță lansarea primului său album solo, Bells, alături de producătorul Noah Shain. Cu toate acestea, el oprește producția albumului și lansează sub noul nume Skrillex, apoi publică EP descărcarea gratuită My Name Is Skrillex prin profilul său MySpace. Ulterior, la sfârșitul lui 2010, a publicat Monsters Scary Monsters și Sprite de la Nisa, iar la mijlocul anului 2011, mai mult monștrii și spritele, bine primite de presa specializată. La 30 noiembrie 2011, a fost nominalizat pentru cinci premii Grammy în categoria "Cel mai bun artist" și a câștigat în categoriile "cel mai bun album de dans / electronica", "cel mai bun cântec de dans" și "cel mai bun cantec remixat". La data de 5 decembrie 2011, BBC și-a anunțat nominalizarea la Sound of 2011. La 12 decembrie 2011, a fost numit Artist de Dans al Anului de către MTV.
Biografie

Tinerete

Sonny Moore sa născut la 15 ianuarie 1988 în Los Angeles, în zona Highland Park din nord-estul Los Angeles. Cu toate acestea, la vârsta de două ani, sa mutat în cartierul Forest Hill din San Francisco, unde a urmat școala primară. La vârsta de 9-10 ani, el a mers la școală la internat în deșertul Mojave, dar în cele din urmă sa întors cu familia sa în California de Nord. La vârsta de doisprezece ani, sa întors să locuiască în orașul natal situat la nord-est de Los Angeles, unde sa înscris într-o academie privată specializată în artă. În timpul adolescenței, el se ascunde în părul lung pentru a-și ascunde acneea abundent (fața îi va păstra cicatricile permanente). În 2004, Moore a aflat de adopția sa și a părăsit familia cu doi ani mai târziu. Participă la diferite concerte de punk rock în cartierele latino-americane din sudul și estul Los Angeles și, mai târziu, la diverse concursuri de muzică electronică în diferite zone ale parcului Echo, printre altele.

De la primul la ultimul (2004-2009)

În 2004, Moore a plecat la Matt Good de la First to Last pentru a juca chitara pe primul lor album. După o trecere pentru Georgia, Moore joacă trei producători, Derrick Thomas, Eric Dale și McHale Butler, iar în cele din urmă devine noul cântăreț al grupului, alături de Good on chitara. În iunie 2004, Epitaph Records a lansat primul album alături de noul lor membru, Drag Diary, My Teen Angst are un număr de cadre.

După mai multe turnee, două Vans Warped Tour și unul la Dead by Dawn Tour, începe înregistrarea celui de-al doilea album, Heroine alături de producătorul Ross Robinson. Albumul este publicat în martie 2006 de Epitaph. Ca urmare a cifrelor bune de vanzari si a turneelor ​​lor de succes, Moore incepe sa sufere din cauza unor probleme cu corzile vocale, iar formatia este nevoita sa anuleze cateva seri. În urma operației sale, Moore informează grupul despre plecarea sa finală pentru o carieră muzicală solo. Ulterior, el expune trei demo-uri pe profilul său Myspace numit Signal, Equinox și Glow Worm.

Cariere solo (2008-2013)

În februarie 2008, revista Alternative Press a anunțat cel de-al doilea turneu anual AP Tour, care include All Time Low, Vara Rocket, Meciurile, Pentru totdeauna cei mai bolnavi copii și Sonny Moore. Turneul începe în Houston, Texas pe 14 martie, apoi pe întreg teritoriul Americii de Nord și se termină în Cleveland, Ohio pe 2 mai. După ce a făcut turnee cu Innerpartysystem și Paper Route, Moore joacă la Bamboozle pe 2 mai. Apoi a jucat cu Hollywood Undead în aprilie 2009 ca Sonny și Maimuțele de sânge, alături de Chris Null (chitara electrică), Sean Friday (tobe și percuție) și Aaron Rothe (tastatură și sintetizator). ). Moore anunță în sfârșit anularea albumului Bells. În 2009, a lansat primul său și singurul PE, sub numele de Sonny Moore, Gypsyhook.

Pe 7 iunie, Moore a lansat primul său EP oficial sub numele Skrillex, My Name Is Skrillex pentru descărcare gratuită. El va fi responsabil de programare și va oferi piese vocale pentru cel de-al treilea album de studio al formației britanice Bring Me the Horizon, "There Is A Hell", "Believe Me Ien Seen It". Este un cer, să păstrăm un secret. Mai târziu, Sonny începe un turneu internațional cu Deadmau5, după ce a semnat la euutittrap și a lansat al doilea său EP, Scary Monsters și Nice Sprites.

În iunie 2011, mai multe monștrii și spritele sunt publicate pe Beatport și au trei titluri: primul de an (Equinox) și două versiuni ale titlului lui Ruffneck. Skrillex a lansat videoclipul pentru Rock n 'Roll pe pagina oficială YouTube pe 20 iunie 2011. Pe 17 august 2011, Skrillex a anunțat înființarea unei etichete proprii, OWSLA. eticheta va fi compusa din producatori de brostep de la Bristol KOAN Sound, nou-veniții electro house Porter Robinson din Carolina de Nord, cantareata-compozitoare Alvin Risk si M Machine (fosta Metropolis). "Pe 8 noiembrie 2011, Skrillex anunță un album intitulat Voltage și va oferi mai multe informații din revista RockSound.2 Din motive necunoscute, însă, albumul nu va fi lansat niciodată. 21 decembrie 2011, Skrillex anunță lansarea EP Bangarang pe Beatport pe 23 decembrie 2012, pe 12 august 2012, a format un proiect paralel cu Boys Noize numit Dog Blood, care va lansa un EP numit Next Order / Middle Finger 6 noiembrie 2012, Skrillex lansează o ediție limitată de trei cazuri de vinil. melodia Bug Hunt pentru filmul animat Wreck-It Ralph, a făcut apoi o scurtă apariție.

În 2013, Skrillex a format grupul Jack Ü cu Diplo. Primul spectacol al lui Jack Ü a fost ținut la petrecerea Mad Decent Block din San Diego în 15 septembrie 2013, care este un turneu național Mad Decent.

Recesiune (din 2014)

În anul 2014 a fost lansat primul album al lui Skrillex, Recess, care ocupă locul patru în Billboard 200. Acesta conține colaborări cu artiști precum Diplo, Chance The Rapper, Fatman Scoop, Alvin Risk, Ragga Twins și trupa suedeză Niki & The Dove. Primul single al albumului, Try It Out (Neon Mix), este o versiune nouă a celui conținut în jocul Call of Duty: Black Ops II. Single-ul care dă titlul albumului, Recess, este dezvăluit în iulie 2014. Această piesă este o colaborare cu Kill the Noise, Fatman Scoop și cantaretul trupei indie rock Passion Pit, Michael Angelakos.

Serviciul de scenă

Artistul acordă o importanță deosebită aspectului vizual al concertelor sale și își marchează mereu seturile cu o performanță atipică. În timpul unui tur al lumii, Skrillex se amestecă în ceea ce el numește The Cell. Este o tehnică de proiecție a imaginii de înaltă definiție care vă permite să creați o sinteză tridimensională pe o structură fizică. El combină acest proces cu o tehnologie de captare a mișcării care îi permite să sintetizeze gesturile sale folosind senzori plasați pe el pentru a le transcrie în timp real pe un ecran plasat în spatele lui. Spectatorii îl văd pe Illgamesh (un model 3D reprezentat sub formă de diferiți roboți sau extratereștri) pentru a trece la ritmul mișcărilor sale.

În timpul turneului său intitulat The Mothership Tour, pe care îl împărtășește cu prietenul său Dillon Francis, producătorul francez DJ Snake și dueturile Milo și Otis și What So Not, se stabilește într-un fel de navă care va decola în timpul concertului să se ridice la 8 metri deasupra scenei. Artistul este înconjurat de tunuri de fum și tunuri cu flăcări colorate, în plus față de un joc impunător de lumini, ecrane cu LED-uri multiple și lasere îndreptate spre mulțime. Artistul este, de asemenea, legat de genul tamburului și basului, la care a contribuit prin producția "Ce este lumina unde este râsul și un remix de bas și bas de către Goin'In din Birdy Nam Nam". Skrillex are, de asemenea, obiceiul de a amesteca aceste genuri în timpul performanțelor sale.

Influențe

Skrillex declară într-un interviu că este un admirator al Warp Records, o etichetă de muzică electronică care a lansat titluri de către artiști precum Aphex Twin, Squarepusher și Daft Punk.

Viata privata

În februarie 2012, Rolling Stone anunță întâlnirea lui Moore cu cântăreața Ellie Goulding, prin notorietatea și muzica lor. Cuplurile s-au despărțit din cauza obligațiilor și programelor care le-au împiedicat să se văd mai mult de o dată pe lună.

Grammy Awards (Statele Unite)

Premiile Grammy sunt prezentate anual de către Academia Națională de Înregistrare a Artelor și Științelor. Skrillex a câștigat opt ​​premii la 10 nominalizări, dintre care 2 cu Jack Ü duo. El este, începând cu anul 2016, cel mai de succes artist muzical electronic, depășind Daft Punk, deținătorii a 6 gramofoane de aur.

SKRILLEX

Discografie

     2009: Gypsyhook
     2010: Numele meu este Skrillex
     2010: Monstrii înfricoșători și Spiritele frumoase
     2011: Mai mulți monștri și sprites
     2011: Bangarang
     2013: Plecare
     2014: Recess
     2015: Skrillex și Diplo prezintă Jack Ü

Muzică

     2012: Lumile lui Ralph: muzician
     2012: Amurg: Capitolul 5 - Apocalipsa, Partea 2: Muzician
     2013: Spring Breakers: Co-compozitor
     2014: Divergent: muzician
     2016: Echipa de sinucidere: muzician

Actor

     2014: Să facem un Spațiu: Însuși
     2016: Zoolander 2: DJ al "incrediBal"

Interesat de alți DJs? Vezi aici: