SWEDISH HOUSE MAFIA

SWEDISH HOUSE MAFIA este o trupă de dans suedeză formată din trei DJ și producători: Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso. Trupa a fost inaugurata oficial la sfarsitul anului 2008. Numit "supergroup", a fost clasat pe locul zece in top DJ-urile din 2011, publicat de DJ Magazine. În 24 iunie 2012, grupul a anunțat pe site-ul oficial că actualul turneu va fi ultimul înainte de dizolvarea trupei.

Dar trupa nu a fost dizolvată, ei eliberează un nou hit: Nu vă îngrijorați copilul cu John Martin.

Cariera muzicală

Formare

Angello și Ingrosso s-au întâlnit de când erau copii în Stockholm; Axwell nu a devenit membru decât câțiva ani mai târziu, când cei doi au avut ocazia să îl contacteze după ce l-au întâlnit la scurt timp înainte.

Productions

Prima producție a lui Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso a fost "Get Dumb". A fost produsă în colaborare cu Laidback Luke și publicată în 2007. În 2009 au făcut "Lăsați lumea în spatele" cu Luke și Deborah Cox. În 2010, Suedia House Mafia a semnat un contract cu eticheta de înregistrare Polydor Records (cunoscută anterior sub denumirea de Polygram) după ce a fost trecută cu vederea de către fosta lor etichetă de discuri EMI datorită viziunilor diferite. Ei au lansat primul lor single oficial, "One (Your Name)", sub numele de House of Mafia din Beatport pe 26 mai 2010, unde a cunoscut succesul international, ocupandu-se pe locul 7 pe topurile din Marea Britanie. Următorul single, "Miami 2 Ibiza", în colaborare cu Tinie Tempah, a fost pe locul 4 în Marea Britanie în septembrie 2010. Ambele melodii au fost scoase din albumul "Until One"; o colectie de productii si remixuri ale House House Mafia, precum si ale fiecarui artist. El a primit certificarea BPI Gold Sales în Marea Britanie. La începutul lui 2011, Swedish House Mafia a lansat un nou single, "Save the World", împreună cu John Martin (voce), care sa clasat pe locul 10 în topurile britanice lansate în mai 2011. La 12 martie 2012, singur, numit "Greyhound".

Turneul final

Pe 23 iunie 2012, artiștii au anunțat pe site-ul oficial al grupului că turneul din 2012 va fi ultimul: "Astăzi dorim să împărtășim faptul că turneul care urmează să înceapă va fi ultimul. să-i mulțumesc fiecăruia care ne-a susținut. Am venit, am revoluționat, am iubit. "De asemenea, au publicat trei date pentru turneu, ultimul care va fi anunțat în luna august. Nu se știe dacă membrii grupului vor colabora în viitor. Într-un interviu acordat Rolling Stone despre despartirea grupului, Angello a spus că "am decis că am ajuns într-un punct în care nu știm ce următoarea mișcare ar fi" și că "ne-am depășit visele și am venit foarte, foarte departe"; Angello a spus, de asemenea, că se concentrează pe crearea propriului label de discuri, Size Records după despărțire.

SWEDISH HOUSE MAFIA

Concertul Phoenix Park

La 7 iulie 2012, Casa Suedeză Mafia a avut o reprezentare cu casa închisă în Phoenix Park, Dublin. Concertul a degenerat în haos, cu un "număr semnificativ" de atacuri aleatorii, pe care ministrul irlandez de justiție a spus că au fost "foarte fără precedent". Un total de nouă persoane au fost înjunghiați. Nu a fost exclusă posibilitatea atacatorilor multiple. Toți atacatorii au fost adolescenți sau erau în jur de douăzeci de ani. Un bărbat a fost înjunghiat de cinci ori în timp ce prietena lui sa uitat la el oribil, având răni hepatice și care avea nevoie de cusături pe cot și cap. Un alt om a rămas în stare critică după ce a fost înjunghiat de patru ori în spate și în rinichi. Alte două persoane, Lee Scanlon (20 de ani) și Shane Brophy (21), au decedat, de asemenea, în timpul concertului. Circumstanțele în care au murit nu erau imediat clare. Alta, Brophy, din County Laois, a fost dusa la spital, dar a murit acolo. Casa Suedeză Mafia a publicat o declarație în legătură cu aceste evenimente: "Am avut o emisiune la un festival din Irlanda și am auzit niște știri despre câteva incidente. Nu am văzut nimic decât am cerut informații foarte detaliate și acum mă așteptam mai multe detalii de la promotorul nostru.După ce știm mai multe despre aceste incidente, vom vedea cum putem ajuta, dar pentru moment dorim să respectăm decizia promotorului de a păstra tăcerea ca un semn de respect pentru acest eveniment. și nu am avut nici o idee că acest lucru sa întâmplat, iar ceilalți artiști care au participat la festival nu au auzit de o astfel de întâmplă, de îndată ce vom afla mai multe, vom ajuta cât mai mult posibil, vă mulțumesc, suedeză Mafia ". Kenny a spus, de asemenea, că muzica de la festival este legată de ceea ce sa întâmplat acolo după ce a observat că "800.000 de oameni au fost în Galway pentru finalele Volvo fără incident și acest festival Phoenix Park a plăcut e între alte două festivaluri în care nu a existat niciun incident. "Un alt ministru, Brian Hayes, a declarat că incidentele sunt" inacceptabile (...) foarte grave, sunt greșite și trebuie să aflăm ce sa întâmplat. "Jim Carroll a scris în" The Irish Times ":" Evenimentele care au avut loc la concertul "House House Mafia" (...) vor fi clasificate drept înjunghiere și decese cauzate probabil de consumul de droguri și chiar de muzică ". Tot în The Irish Times, Brian Boyd a spus: "În ceea ce privește faptul că acest stil de muzică este legat de aceste întâmplări ... cred că trebuie analizat. Casa maghiară din Suedia are un stil similar cu o "cultură de dans" (...) și a implicat întotdeauna droguri. (...) Generația de astăzi are tendința de a consuma alcool - consumă fără discriminare. Și când amesteci un drog puternic cu cantități mari de alcool, este timpul să luptăm împotriva acestui fenomen. "La 14 iulie în Buckinghamshire, Anglia, trei persoane au fost înjunghiate de o persoană necunoscută la Milon Keynes Bowl.

Membrii grupului

Axwell

Axwell sa clasat pe locul 12 în Top 100 DJ de către DJ Magazine în 2011. La sfârșitul anului 2004, Axwell a făcut un hit, "Feel the Vibe", care ulterior a fost re-lansat sub licența Ministerului de Sunete, iar în 2005, Tara McDonald sub numele "Feel the Vibe (până în dimineața)". În primăvara anului 2006, Axwell și Steve Angello, sub numele de Supermode, au remixat "Smalltown Boy" al lui Bronski Beat, realizând "Tell Me Why". În august 2007, Axwell sa alăturat lui Max'C pentru a face piesa "I Found U", care a fost clasată pe locul 6 în Marea Britanie. Axwell a mai realizat si remixuri pentru alti artisti - printre care "Usa" Burn (BMG), Camera 5, "Make Luv" (Positiva), Clipse & Faith Evans, "Ma nu o iubesc", Stonebridge, Hed Kandi, Nelly Furtado, Promiscuous si Madonna, Jump. In 2012, Axwell a produs single-ul "In My Mind", care a fost lansat la inceputul acestui an, el a publicat pe Beatport.

Steve Angello

Steve Angello a fost clasat pe locul 23 în Top 100 DJ de către DJ Magazine în 2011. Steve Angello a fost renumit pentru realizarea unui remix de "Sweet Dreams" de Eurythmics la sfârșitul anului 2004. În 2007 Robin S a remixat "Show Me Love" Înregistrări de date. Angello a produs sub nume diferite. Pe cont propriu a fost numit Who's Who și a lansat piese numite "Not So Dirty" și "Sexy Fuck". Deseori colaborează cu prietenul său din copilărie, Sebastian Ingrosso. În plus față de această colaborare, au lansat diverse piese sub numele de Buy Now, Fireflies, General Moders, Jockey Mode, Outfunk și The Sinners. Mai târziu, au făcut "Bodycrash" sub numele de "Buy Now", remixând piesa lui Michael's Let's All Chant, lovită de Michael Zager Band în 1978. Cântecul a fost prezentat pentru prima dată de Pete Tong în emisiunea Radio 1 la sfârșitul anului 2007. South remix a fost lansat pe Internet în ianuarie 2008. Piesa a primit de atunci multe critici pozitive despre Positiva Records, inclusiv remixul lui Laidback Luke, iar Angel Prydz a produs și proiectul A & P. el a făcut, de asemenea, un joc cu prietenul său Axwell sub numele de Supermongo, care mai târziu a devenit Supermode. Au făcut o copertă cu o piesă veche de Bronski Beat, spunându-i "Spune-mi de ce". Acest lucru a fost publicat de Ministerul Sunetelor și Date Records în vara anului 2006. Cântecele lui Steve Angello pot fi clasificate drept case ("Summer Noize"), progresive ("Da"), case Tech ("Partouze") și electro house "Raining Again", de asemenea, propria sa etichetă de discuri, Size Records, fratele său, Antoine Josefsson, este un DJ și producător care produce piese sub numele de AN21, împreună cu melodiile Valodja, Flonko și Swing N Swoosh, .

Sebastian Ingrosso

Sebastian Ingrosso a fost clasat pe locul 26 în Top 100 DJ de către DJ Magazine în 2011 și a câștigat premiul de top de top în 2009, un Deadmau5 a lovit doar în top 100 DJ 2008, când a fost clasat pe locul 11. In 2009, Sebastian Ingrosso a facut Laktos, Kidsos, Echo Vibes si Meich (cu Dirty South) cu propria sa eticheta de discuri, Refune "How Soon Is Now" (cu Julie McKnight, David Guetta si Dirty South) Axwell, Steve Angello, Laidback Luke și Deborah Cox (co-a scris și co-a produs piesa "Cupid Boy" din albumul "Aphrodite" al lui Kylie Minogue cu Magnus Lidehall, Nick Clow și Luciana Caporaso. pentru cei de la Lazee ("Rock Away") și Kid Sister ("Right Hand Hi" împreună cu Steve Angello), care au remixat de-a lungul anilor, printre care Justin Timberlake, Moby, Röyksopp, Hard-Fi și Deep Dish. apelul de vară târziu "Apelare" cu Alesso, care a depășit Beatport în Top 10.

Reuniune

La 25 martie 2018, după 5 ani de pauză, s-au predat într-un mod surprinzător pe scena Festivalului Ultra din Miami. Revista DJMag a anunțat în acea zi că s-au adunat și vor juca în aceeași seară la festival. Cu 24 de ore înainte de surpriza concertului la festival, prietenii și colaboratorii trio-ului au confirmat zvonurile inițiale prin postarea de imagini pe Instagram a simplificatelor logo-uri SHM pictate în locații diferite din Miami. Casa suedeză Mafia, într-un interviu, a fost întrebată care este motivul revenirii, la care au răspuns: "A fost timpul".

Discografie

Album

     2010 până la unu (Released: 25 October 2010)

 

Discuri unice

     "Get Dumb" (cu Laidback Luke) 2007
     "Lăsați lumea în spatele" (cu Laidback Luke feat. Deborah Cox) 2009
     "One" 2010
     "Miami 2 Ibiza" (cu Tinie Tempah) 2010
     "Salvați lumea" 2011
     "Antidot" (cu Partidul Knife) 2011
     "Greyhound" 2012

Interesat de alți DJs? Vezi aici: