MARTIN GARRIX

Martin Garrix, al cărui nume real este Martijn Garritsen, născut pe 14 mai 1996 la Amstelveen, este un producător de discuri olandezi, compozitor și producător de muzică.

El a devenit cunoscut în întreaga lume cu titlul Animals, în 2013. Clasat în 2016 de DJ Magazine ca cel mai bun jucator de platină din lume, la scurt timp după crearea propriei sale etichete, este foarte prezent pe scena muzicii mondiale, festivaluri și componente în mare parte în studio.

Biografie

Pasiunea lui Martijn Garritsen pentru muzică apare devreme. A început să cânte la chitară la vârsta de șase ani. În 2004, la vârsta de opt ani, și-a exprimat interesul față de comerțul cu DJ, după ce la vizionat pe compatriotul său Tiësto la Jocurile Olimpice de la Atena. Martijn Garritsen este deosebit de entuziasmat de piesa Traffic, care îl împinge să descarce software-ul specializat FL Studio pentru a începe să-și compună propriile piese. Martijn Garritsen termină Academia Brood Herman, o școală de producție din Utrecht, dar va urma și o perioadă de studii de sculptură și arhitectură3. La vârsta de paisprezece ani, el este deja un producător de fantome și compune piesele pentru alți jockey de discuri. De asemenea, produce melodii împreună cu numele său de alt GRX, inclusiv Gamer cu Bassjackers și Psycho cu Yellow Claw și Cesqeaux în 2013 și nu poți să vezi cu Shermanology în 2014.

Începuturi și animale (2012-2013)

Martin Garrix și-a început cariera în 2012 cu ITSA, un single realizat cu Stereo Sleazy. Apoi a venit Keygen, pe care la îndrumat el însuși, iar BFAM a regizat cu Julian Jordan, un alt artist de la Spinnin Records. În același an, a câștigat trofeul SLAM! FM DJ Talent. Remixul trupului vostru de Christina Aguilera apare pe versiunea de lux a albumului cântărețului Lotus.

A lansat în anul următor Torrent single cu Sidney Samson pe eticheta olandeză Musical Freedom, apoi Error 404 cu Jay Hardway și Just Some Loops cu TV Noise.

Martin Garrix se face cunoscut internațional în acest an în 2013, odată cu lansarea singurelor Animale, care devine un succes global, ocupând primul loc în clasamentul european9. In curand a devenit cel mai tanar artist pentru a ajunge la locul 1 pe Beatport. Totuși, în acest moment, puțini oameni cred că acest succes va fi durabil. Mai târziu, el a remixat titlul proiectului "T" al duo-ului Dimitri Vegas & Like Mike în colaborare cu Sander van Doorn, titlul care a ajuns în topul clasamentelor de la Beatport. Cântecul este lansat la sfârșitul lunii septembrie 2013. DJ-ul a anunțat că, după succesul titlului "Animals", nu dorește să devină un tip care să-l salveze, ceea ce va fi confirmat de un al doilea succes, Wizard, în colaborare cu Jay Hardway. Titlul ocupă locul 6 în clasamentul din Belgia și al 17-lea în Olanda. Traseul este interpretat odată, când Martin Garrix este invitat personal de Tiësto să se amestece în concertul său solo în timpul evenimentului Dance Amsterdam 2013; Tiësto, și într-o mai mică măsură Guetta, susțin în mod clar tânărul DJ. Martin Garrix este apoi clasat pe locul 40 în Top 100 DJ DJ Mag17,3. Martin Garrix semnează la Proiectele Scooter Braun în noiembrie 2013, eticheta de management a Scooter Braun18.

Cooperări și succes în creștere (2014-2015)

La începutul anului 2014, Martin Garrix a lansat o versiune editată a lui Bassjackers 'Crackin și la scurt timp după Helicopter în colaborare cu Firebeatz. El ocupă locul 2 pe "Beatport Top 100" timp de două săptămâni. În același an, a lansat și proxy-ul disponibil ca o descărcare gratuită pe SoundCloud pentru a mulțumi fanilor săi pentru "anul său mare 2013". De asemenea, publică pe eticheta Spinnin Records o colaborare cu Dimitri Vegas & Like Mike numită Tremor și o colaborare cu Sander van Doorn și DVBBS intitulată "Cerul de aur". În iunie, a participat la Festivalul de vară de la Anvers și în luna următoare a interpretat concerte la Rouen în fața a 70 000 de spectatori20 și Tomorrowland, festivalul de referință în Belgia. În total, el va face 140 de date în acel an.

Între timp, pe 7 iulie 2014, a lansat o versiune editată a lui DubVision's Backlash. A doua zi, Martin Garrix lansează primul său EP, intitulat EP Gold Skies, primul disponibil doar în Statele Unite, Canada și Mexic. Martin Garrix lansează singurul eveniment Turn Up the Speakers pe 25 august în colaborare cu Afrojack. Titlul rămâne pe locul 1 pe Beatport pentru câteva zile. Începând cu luna septembrie, Martin Garrix dezvăluie, înainte de lansarea sa oficială, o versiune a noului său titlu Virus (How On Now) în colaborare cu MOTi. Cântecul a fost lansat pe 13 octombrie pe Spinnin 'Records22. Această piesă depășește două milioane de vizionări pe YouTube și Soundcloud, chiar înainte de lansarea oficială. Martin Garrix a urcat apoi pe locul 4 în top 100 DJ DJ Mag, câștigând 36 de locuri într-un an; în aceeași revistă, Florian Picasso va vorbi mai târziu despre un "succes orbitos" pentru a rezuma cariera lui Martin Garrix.

La începutul anului 2015, Danny Howard a jucat pe postul de radio britanic BBC Radio 1, premiera vocii Forbidden Voices, noul single al lui Martin Garrix, disponibil pentru descărcare gratuită pe site-ul său oficial pentru a mulțumi celor zece milioane de fani pe Facebook. Titlul iese pe 6 februarie 2015. În aceeași zi, își schimbă și site-ul oficial și logo-ul. În martie, a anunțat pe rețelele sociale noul său single Do not Look Down, în colaborare cu Usher. Titlul este disponibil pe 17 martie cu versuri. La sfârșitul lunii, la Festivalul Ultra Music din Miami, el prezintă noi melodii, inclusiv colaborări cu Ed Sheeran, Matisse & Sadko, Tiësto, David Guetta, Avicii și Hardwell25. Singura cale este sus vine la începutul lunii mai, în colaborare cu Tiësto, pe eticheta acestui, Musical Freedom. Câteva săptămâni mai târziu, Avicii publică versiunea cu versuri a titlului "Waiting for Love", coproducată de Martin Garrix. La sfârșitul lunii iunie, Martin Garrix dezvăluie un extras al noului său titlu Dragon în colaborare cu Matisse & Sadko, care a lansat în sfârșit la începutul lunii următoare la Spinnin 'Records. În același timp, el anunță, cu videoclipul, că titlul Break Through the Silence, întotdeauna în colaborare cu Matisse & Sadko, va ajunge o săptămână mai târziu.

A remixat titlul "Can not Feel My Face of The Weeknd", lansat la sfârșitul lui august26. În acest proces, el anunță că a părăsit Spinnin Records și MusicAllStars. Eticheta îl semnase în timpul adolescenței, fără să-și dea seama că va deveni o astfel de stea. Plecarea de la Spinnin rămâne "dureroasă" 13, dar și încălzită cu privire la drepturile care trebuie returnate fiecărui protagonist; un teren de mijloc este în cele din urmă găsit. Între timp, un studiu al revistei Forbes îl poziționează pe lista sa de "milionari ai DJ-ului" care se alătură lui David Guetta sau lui Calvin Harris.

Pe 16 octombrie 2015, la prezentarea premiilor Top 100 DJ Mag la evenimentul de dans Amsterdam, a intrat pe podiumul celor trei cele mai populare jockey de pe planetă plasând locul 3. Două săptămâni mai târziu, și-a lansat singurul Poison, a jucat în introducerea setului său la evenimentul Dance Amsterdam și disponibil pentru descărcare gratuită. Pe 19 noiembrie, el a anunțat crearea propriei sale etichete în emisiunea olandeză Dino.

Stmpd Rcrds și noul album (din 2016)

El a anunțat, în februarie 2016, lansarea unui album de studio pentru toamnă32, în cele din urmă întârziată. La începutul lunii martie, a publicat o teaser pe Twitter despre titlul său "Acum că te-am găsit pe tine", în care John și Michel vor fi publicate o săptămână mai târziu pe noua sa etichetă, Stmpd Rcrds. În luna următoare, la Miami Ultra, el prezintă zece piese noi, inclusiv colaborări cu Ed Sheeran, jucate deja în 2015, Dyro, Julian Jordan, Jay Hardway, Bebe Rexha sau Mike Shinoda. În timp ce rezidența sa pentru vara de la Ushuaïa, intitulată "Multiply", este reînnoită în aprilie35, la sfârșitul lunii următoare, Martin Garrix comercializează pe etichetă noul titlu Lions In the Wild, realizat cu duelul britanic Third Party. În paralel, el produce mai multe titluri de hip-hop sub pseudo Area21 alături de Maejor Ali.

Un nou titlu, în colaborare cu Bebe Rexha, în numele iubirii, este lansat pe eticheta sa la sfârșitul lunii iulie 2016; acesta este semnat rapid de Sony Music. La sfârșitul lunii octombrie la Amsterdam Dance Eventn, sa mutat de la locul al treilea la primul loc în clasamentul DJ Mag; la douăzeci de ani, după o carieră de doar trei ani, a devenit cel mai tânăr jockey de disc pentru a ajunge la această poziție. Jockey-ul revistei discută apoi despre "un succes imens", subliniind, de asemenea, evoluția muzicală a producțiilor artistului. Tot la evenimentul Dance Amsterdam, a prezentat un titlu săptămânal pentru cel de-al treilea său EP, intitulat Seven; fiecare extras rămâne descărcat gratuit, în timp ce totalizează în acest moment mai mult de zece milioane de single-uri vândute în timpul carierei sale.

Dincolo de primul său loc în clasamentul DJ Mag, notorietatea lui pe tot parcursul acelui an este reflectată și de publicul său în diferite rețele sociale, atingând sau depășind mai multe înregistrări, cu o "bază fan" semnificativă în număr, n 3. Dar, de asemenea, , prezența sa în cele din urmă a celor mai mari festivaluri de muzică electronică, cum ar fi Ultra Music of Miami, arată că succesul său este de a juca prima oară pe o perioadă de trei ani a turneului lui Justin Bieber, n 4 sau a reședinței sale la Ushuaia.

MARTIN GARRIX

Albume

    Cerul de aur EP 08/07/2014
    Break through the silence 20/07/2015
    Seven 28/10/2016
    Bylaw, 19/10/20018

Singles & EPs

Keygen 2012
    Julian Jordan & Martin Garrix - BFAM (Extended Mix) 2012
    Martin Garrix & Stereo Sleazy - ITSA 2012
    Animale 2013
    Martin Garrix & Jay Hardway - Eroare 404 2013
    Martin Garrix și zgomotul televiziunii - doar câteva bucle 2013
    Martin Garrix & MOTi - Virus (despre cum acum) 2014
    Cerul de Aur EP 2014
    Martin Garrix & Firebeatz - elicopter 2014
    Martin Garrix & Jay Hardway - Wizard 2013
    Proxy 2014
    Martin Garrix vs Matisse & Sadko - Pauză prin tăcere EP 2015
    Martin Garrix Feat. Justin Mylo & Mesto - Bouncybob 2015
    Martin Garrix & Tiësto * - Singura cale este până în 2015
    Poison 2015
    Martin Garrix Ft. Usher - Nu te uita in jos 2015
    Voci interzise 2015
    Martin Garrix și terț - Lions In The Wild 2016
    Acum că te-am găsit 2016
    Hopa 2016
    Martin Garrix Ft. Bebe Rexha - în numele dragostei 2016
    Martin Garrix & Florian Picasso - Fă-ți mintea 2016
    Martin Garrix & Julian Jordan - Bun venit 2016
    Șapte 2016
    Martin Garrix Cu Dawn Golden - Soarele nu merge niciodată în jos 2016
    Spotless 2016
    Wiee 2016
    Martin Garrix, Matisse & Sadko - Împreună 2016
    Martin Garrix, care prezintă Imperiul Federal - Hold On & Believe 2016
    Martin Garrix & David Guetta Cu Jamie Scott & Romy Dya - atât de departe de 2017
    Martin Garrix & Troye Sivan - Nu
    Martin Garrix & Dua Lipa - Speriat să fie singur 2017
    Martin Garrix & Matisse & Sadko - Forever 2017
    Martin Garrix & Brooks - Byte 2017
    Pizza 2017
    Martin Garrix & Blinders - Încălcarea (Walk Alone) 2018
    Acces 2018
    Martin Garrix Cu Khalid - Ocean 2018
    Loopers (2) & Martin Garrix - Joc peste 2018
    David Guetta, Martin Garrix, Brooks - Ca și eu fac 2018
    Bylaw EP 2018
    Lean Toledo, Martin Garrix, DVBBS & Borgeous - Animale Tsunami 2018
    Yottabyte2018
    Martin Garrix Feat. Bonn - Înalt de viață 2018
    Bylaw 2018
    Martin Garrix & Justin Mylo Feat. Dewain Whitmore - Arsură (File, FLAC, Single) 2018
    Martin Garrix & Pierce Fulton - Mike Shinoda - În așteptarea mâine 2018
    Martin Garrix & Dyro - Latența 2018
    Martin Garrix Feat. Mike Yung; - Dreamer 2018

Interesat de alți DJs? Vezi aici: